Nieuwsarchief

VDL Groep Quatro tweede in Cannes!

Maikel van der Vleuten heeft op vrijdagavond tijdens de Global Champions Tour in Cannes een mooie tweede plaats behaald met VDL Groep Quatro (v. Quaprice).
Publicatie: 11-6-2016

Prettige Feestdagen!

Stoeterij Duyselshof wenst u allen prettige Kerstdagen en een heel goed, gelukkig en gezond 2011!
Publicatie: 24-12-2010

Rolex Rankings Top 100.

In de alom bekende Rolex Rankings List voor springruiters hebben op dit moment 3 ruiters van de VDL Groep een plaats bij de beste 100!
Publicatie: 22-12-2010

VDL Groep Sapphire wint in Frankfurt.

VDL Groep Sapphire heeft op zaterdagavond in Frankfurt de "Preis der BHF-Bank" gewonnen. Aan deze wedstrijd over 1.45 m met winnaarsronde werd door 44 combinaties deelgenomen. Met een foutloos parcours in 36.20 sec in de winaarsronde waren Maikel van der Vleuten en Sapphire hen allemaal de baas.
Publicatie: 21-12-2010

Tweede plaats voor VDL Groep Aristo Z!

Na de winst in de eerste wedstrijd van de KNHS/KWPN Hengstencompetitie in de klasse M in Hengelo is VDL Groep Aristo Z in de tweede wedstrijd van deze competitie in Roosendaal tweede geworden.
Publicatie: 16-12-2010

Diverse prijzen in Porto voor Leopold.

Leopold van Asten is afgelopen weekend met zijn paarden gestart op CSI Porto en heeft daar verschillende prijzen behaald.
Publicatie: 14-12-2010

Successen vader en zoon Van der Vleuten.

Zowel Eric als Maikel van der Vleuten hebben afgelopen weekend mooie resultaten weten te boeken op de concoursen van respectievelijk Salzburg en Neeroeteren.
Publicatie: 6-12-2010

VDL Groep Aristo Z wint in Hengelo!

VDL Groep Aristo Z, fokprodukt van Stoeterij Duyselshof, heeft donderdag j.l. in Hengelo de eerste wedstrijd van de KNHS/KWPN Hengstencompetitie in de klasse M gewonnen.
Publicatie: 3-12-2010

JIM Maastricht.

Ook na de openingsrubriek van JIM Maastricht wisten onze ruiters nog verschillende prijzen te behalen.
Publicatie: 22-11-2010

VDL Groep paarden succesvol in Maastricht.

Zojuist is de eerste internationale rubriek van JIM Maastricht 2010 verreden. Leopold van Asten, Mathijs van Asten, Eric van der Vleuten en Maikel van der Vleuten vertegenwoordigden met hun paarden hierin de VDL Groep / Stoeterij Duyselshof.
Publicatie: 19-11-2010

VDL Groep Sapphire wint, Quinara 3e.

VDL Groep Sapphire heeft zaterdag met Maikel van der Vleuten tijdens de Internationale Oldenburger Pferdetage de "Preis der Oldenburger Wirtschaft", een springproef 1.45/1.50 m met winnaarsronde, gewonnen.
Publicatie: 15-11-2010

Mooie resultaten in Leszno.

Maikel van der Vleuten heeft afgelopen weekend deelgenomen aan het CSI*** in Leszno en heeft daar mooie resultaten behaald.
Publicatie: 8-11-2010

Succes in Helsinki.

Leopold van Asten en Eric van der Vleuten hebben tijdens Helsinki International Horse Show verschillende goede resultaten weten te behalen.
Publicatie: 24-10-2010

VDL Groep Unique tweede in Odense.

Behalve Leopold en Eric verblijft ook Maikel dit weekend in Scandinavie. Hij is niet in Helsinki, maar neemt met zijn paarden deel aan het CSI3* in Odense.
Publicatie: 23-10-2010

Onderweg naar Helsinki.

Verschillende VDL Groep paarden zijn onderweg naar Helsinki voor deelname aan Helsinki International Horse Show, een Wereldbekerwedstrijd die komend weekend verreden zal worden.
Publicatie: 18-10-2010

VDL Groep Aristo Z definitief goedgekeurd.

VDL Groep Aristo Z is zaterdag, na het springen van het standaard parcours tijdens de Hengstenkeuring van Studbook Zangersheide, definitief goedgekeurd voor de dekdienst.
Publicatie: 27-9-2010

VDL Groep Santana in A-kader.

Rob Ehrens, de bondscoach van de springruiters, heeft VDL Groep Santana B met Leopold van Asten opgenomen in het A-kader senioren van de springruiters.
Publicatie: 24-9-2010

VDL Groep Kaid 4e in GP Donaueschingen.

VDL Groep Kaid heeft met Eric van der Vleuten in de Grand Prix van CSI Donaueschingen de vierde prijs behaald.
Publicatie: 20-9-2010

VDL Groep Quinara tweede in Humlikon.

Leopold van Asten is zaterdag tijdens CSI*** Humlikon met VDL Groep Quinara op een tweede plaats geeïndigd in een rubriek 1.45 m met barrage.
Publicatie: 12-9-2010

VDL Groep paarden naar Kentucky.

Bondscoach Rob Ehrens maakte zaterdag j.l. tijdens Breda Hippique bekend met welke ruiters hij binnenkort af wil reizen naar het WK in Kentucky.
Publicatie: 6-9-2010

VDL Groep Quinara derde in Rio.

Leopold van Asten heeft op zaterdag in Rio de Janeiro, de laatste halteplaats in het kader van de Global Champions Tour 2010, een derde plaats behaald met VDL Groep Quinara.
Publicatie: 30-8-2010

VDL Groep Amelie derde in Roggel.

VDL Groep Amelie heeft CSI** Roggel succesvol afgesloten door met Leopold van Asten de derde plaats te behalen in de Grand Prix.
Publicatie: 23-8-2010

Horse Festival Valkenswaard.

Met name de jonge paarden van Stoeterij Duyselshof hebben in het afgelopen weekend veel nieuwe indrukken opgedaan tijdens het Horse Festival dat werd gehouden op de mooie terreinen van Jan Tops in Valkenswaard.
Publicatie: 9-8-2010

VDL Groep Chester Z wint in San Patrignano.

VDL Groep Chester Z, gereden door Mathijs van Asten, heeft zondagavond de Grand Prix van het CSI5* in San Patrignano gewonnen.
Publicatie: 2-8-2010

VDL Groep Cassanova Z opnieuw succesvol.

Ook de rubriek voor 4 jarige springpaarden die donderdag werd verreden tijdens Jumping Peel & Maas is succesvol verlopen voor VDL Groep Cassanova Z.
Publicatie: 31-7-2010

VDL Groep Cannelina wint in Chantilly.

VDL Groep Cannelina, gereden door Eric van der Vleuten, heeft zondagochtend in Chantilly de "Prix Savelys", een rubriek 1.45 m Tabel A met barrage gewonnen. Leopold van Asten werd met VDL Groep Camara in deze rubriek 7e.
Publicatie: 25-7-2010

VDL Groep Camara tweede in Chantilly.

Tijdens CSI5* Chantilly (Frankrijk) heeft VDL Groep Camara, gereden door Leopold van Asten, een tweede plaats behaald in een rubriek 1m50 direct op tijd.
Publicatie: 24-7-2010

VDL Groep Aristo Z tweede in Heeswijk.

Tijdens het concours hippique Jumping Heeswijk is op 15 juli een wedstrijd voor 5 jarige springpaarden verreden. De bij Zangersheide goedgekeurde hengst VDL Groep Aristo Z nam met Maikel van der Vleuten deel aan deze wedstrijd en eindigde op een mooie 2e plaats.
Publicatie: 17-7-2010

Prijzen in Derby Falsterbo.

In de JMS Derby, verreden tijdens CHIO Falsterbo (Zweden), zijn VDL Groep Issis du Marais en VDL Groep Cannelina op een vierde en vijfde plaats geeïndigd.
Publicatie: 11-7-2010

VDL Groep Cassanova Z tweede in Sevenum.

VDL Groep Cassanova Z is vandaag in Sevenum op de 2e plaats geeïndigd in de Finale van de Stal Hendrix / KWPN Limburg competitie voor 4 jarigen.
Publicatie: 10-7-2010

VDL Groep Kaid wint in Falsterbo.

VDL Groep Kaid heeft vandaag in Falsterbo met Eric van der Vleuten de Kopparbergs Trophy, een rubriek 1.50m direct op tijd, die gold als kwalificatie voor de Grote Prijs, gewonnen.
Publicatie: 10-7-2010

VDL Groep Cassanova Z derde in Geesteren.

VDL Groep Cassanova Z heeft in de finale van de 4 jarigen, verreden tijdens CSI Twente in Geesteren, een mooie derde plaats behaald. Hij werd hier gereden door Jörn Emschove.
Publicatie: 9-7-2010

VDL Groep Cannelina opnieuw vooraan.

Na een tweede plaats gisteren hebben VDL Groep Cannelina en Eric van der Vleuten zich ook vandaag in Monaco in de prijzen weten te rijden. Bovendien waren ook VDL Groep Camara en Leopold geplaatst.
Publicatie: 26-6-2010

VDL Groep Cannelina tweede in Monte-Carlo.

Eric van der Vleuten en Leopold van Asten zijn afgereisd naar Monte-Carlo, om daar met hun paarden deel te nemen aan het CSI***** Monaco, dat deel uitmaakt van de Global Champions Tour.
Publicatie: 26-6-2010

VDL Groep Kaid 7e in GP Rotterdam.

Tijdens het CHIO in Rotterdam heeft VDL Groep Kaid, gereden door Eric van der Vleuten, na een barrage de 7e prijs behaald.
Publicatie: 21-6-2010

Alle VDL Groep ruiters Rotterdam in de prijzen.

Op de eerste dag van het CHIO Rotterdam hebben zowel Leopold als Eric en Maikel een prijs behaald.
Publicatie: 18-6-2010

VDL Groep Cassanova Z winnaar bij 4 jarigen.

Vandaag heeft VDL Groep Cassanova Z, gereden door Jörn Emschove, de 4 jarigen rubriek tijdens CH Meerlo gewonnen.
Publicatie: 11-6-2010

Druk weekend voor VDL Groep ruiters.

In het weekend van 10-13 juni wordt er volop gesprongen door de VDL Groep ruiters.
Publicatie: 10-6-2010

Mathijs van Asten wint GP Bonheiden.

Mathijs van Asten heeft met zijn paard Credence Z de Grote Prijs van Bonheiden gewonnen.
Publicatie: 7-6-2010

Derde plaats voor VDL Groep Cassanova Z.

VDL Groep Cassanova Z heeft donderdag 3 juni de derde plaats behaald in de Finale voor 4-jarige springpaarden, verreden tijdens Jumping Etten-Leur, op de mooie terreinen van Dhr. Blom.
Publicatie: 4-6-2010

VDL Groep paarden naar CSI Bonheiden.

Na een aantal drukke weken voor de meer ervaren paarden op verschillende concoursen, o.a. in het kader van de Global Champions Tour, gaan komend weekend de jongere paarden mee op concours.
Publicatie: 2-6-2010

VDL Groep Kaid behaalt 2e plaats in Rome.

Eric is met VDL Groep Kaid, VDL Groep Utascha SFN en Otazu afgereisd naar Rome. Met Kaid heeft hij op de eerste dag van het concours de tweede plaats behaald in een twee fasen rubriek over 1.50 m
Publicatie: 28-5-2010

VDL Groep Cannelina 2e in VDL Groep Derby!

Na een barrage tussen 3 combinaties zijn Eric van der Vleuten en VDL Groep Cannelina op de tweede plaats in de VDL Groep Derby geeïndigd.
Publicatie: 16-5-2010

VDL Groep Quinara 2e in Eindhoven.

Leopold pendelt in het Hemelvaarts-weekend tussen Hamburg en Eindhoven. Op vrijdag heeft hij in Eindhoven met VDL Groep Quinara een mooie 2e plaats behaald in een klassiek 1.50 m, dat gold als een kwalificatie voor de Grote Prijs.
Publicatie: 14-5-2010

VDL Groep Derby wordt binnenkort verreden.

Het komende Hemelvaartsweekend zal tijdens Concours Hippique Eindhoven opnieuw de VDL Groep Derby worden verreden.
Publicatie: 10-5-2010

Zilver voor VDL Groep Kaid!

Tijdens het NK springen in Mierlo is Eric van der Vleuten met VDL Groep Kaid geeïndigd op de tweede plaats, een fantastische prestatie. Gefeliciteerd Eric en Kaid!
Publicatie: 2-5-2010

Opnieuw succes voor VDL Groep in Mierlo.

Ook het tweede onderdeel van het NK Springen, een springconcours 1.50 m-1.60 m direct op tijd, heeft succes gebracht voor VDL Groep ruiters.
Publicatie: 30-4-2010

Goede uitgangspositie voor VDL Groep ruiters.

De VDL Groep ruiters die deelnemen aan het NK springen in Mierlo hebben na het 1e onderdeel een goede uitgangspositie ingenomen.
Publicatie: 29-4-2010

Fantastische dag in Manerbio!

Op 11 april behaalde Leopold met 3 paarden zeer goede resultaten tijdens de ALCLE Tour in het Italiaanse Manerbio.
Publicatie: 11-4-2010

Succes in Birmingham

Eric heeft met VDL Groep Kaid, VDL Groep Cannelina en VDL Groep Utascha SFN deelgenomen aan het British Open Show Jumping Championship.
Publicatie: 11-4-2010

2e plaats voor VDL Groep Cannelina

VDL Groep Cannelina heeft de tweede plaats behaald in de Indoor Derby, verreden tijdens Indoor Brabant.
Publicatie: 28-3-2010

Goed begin van Indoor Brabant

Indoor Brabant is goed begonnen voor Stoeterij Duyselshof.
Publicatie: 26-3-2010

Uitbreiding op de fokkerij

De afgelopen dagen zijn er 2 merrieveulens geboren op de fokstal.
Publicatie: 19-3-2010

Eerste plaats voor VDL Groep Aristo Z

Tijdens Concours Hippique Midden Limburg in Roggel heeft VDL Groep Aristo Z een eerste plaats behaald in de rubriek voor 5-jarige springpaarden.
Publicatie: 18-3-2010

VDL Groep Unique 4e en 2e in Göteborg

Donderdag 25 februari heeft Maikel van der Vleuten met VDL Groep Unique een mooie 4e plaats behaald in een 1.40m direct op tijd tijdens Göteborg Horse Show.
Publicatie: 26-2-2010

Opnieuw een hengstveulen

Op 16 februari is het 2e veulen van de jaargang 2010 geboren.
Publicatie: 16-2-2010

Eerste veulen 2010!

Op maandag 15 februari is op Stoeterij Duyselshof het eerste veulen van de jaargang 2010 geboren.
Publicatie: 15-2-2010

Maikel van der Vleuten vijfde in Offenburg

Op zondag 7 februari heeft Maikel van der Vleuten met VDL Groep Parmala Douche de 5e plaats weten te behalen in de Grote Prijs van de Baden Classics in Offenburg.
Publicatie: 8-2-2010