Ook week 3 zeer geslaagd!

Ook week 3 zeer geslaagd!

28 februari 2022

Na 3 weken Andalucía Sunshine Tour is het tijd om weer naar huis te gaan. Ook de laatste week was zeer geslaagd, er werden diverse prijzen behaald.

Op donderdag behaalde VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) een mooie overwinning in een rubriek 1m50 over 2 fasen. VDL Groep Victoria (v. VDL Groep Spiritivo), gefokt door Stoeterij Duyselshof, en nog niet zo lang onder het zadel bij Leopold, behaalde op zaterdag een 4e plaats in een rubriek 1m35 direct op tijd en op zondag een 3e plaats in een rubriek 1m40 direct op tijd.

Met VDL Groep Nino du Roton (v. Iron Man van de Padenborre) wist Leopold zondag een overwinning te behalen in een rubriek 1m45 direct op tijd.

In de afsluiter, de Grote Prijs 1m55 op zondag, plaatste Leopold zich met VDL Groep Miss Untouchable voor de barrage. In totaal kwalificeerden zich 5 combinaties. Hij bleek uiteindelijk de snelste combinatie maar vanwege een springfout moest hij de overwinning laten aan Pedro Veniss. Leopold en Miss behaalden een mooie 4e plaats.

Overall behaalden bijna al Leopold’s  paarden een overwinning op deze Sunshine Tour. Voor VDL Groep Victoria maken we een uitzondering. Als nieuwkomer met een derde én vierde prijs heeft ze dat wel goed gemaakt.

Terug