Opleidingsstal

De opleidingsstal staat onder leiding van Wiebe van der Kleij. Hij is samen met ca. 12 medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

De opleidingsstal in Hoogeloon is 41 hectare groot en beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om de jonge paarden van drie tot en met acht jaar op te leiden tot echte toppers.

Dit bedrijf heeft 70 stallen. Voor de training van de paarden beschikt zij over een binnenmanege, een buitenrijbaan, springweide, stapmolens, longeerpistes en een galoppeerbaan. Voor de ontspanning van de paarden zijn paddocks (gras en zand) en diverse weilanden gerealiseerd. Bovendien behoort ook een ontspannen bosrit in de omgeving van het complex tot de mogelijkheden.

Door de fantastische faciliteiten die dit complex te bieden heeft, kunnen de talenten van het paard optimaal tot ontwikkeling komen. Wanneer de jonge paarden het niveau van de opleidingsstal zijn ontgroeid, is het mogelijk een vervolg aan hun carrière te geven op de springstal. Dit moet uiteindelijk resulteren in topprestaties bij de nationale en internationale concoursen onder het zadel van Leopold van Asten.

 

 4-jarigen  5-jarigen  6-jarigen  7-jarigen+

 

Eventueel met een tekst er op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lees meer