Oranje boven!

Oranje boven!

26 juni 2023

Afgelopen weekend werd in het Kralingse Bos het CHIO Rotterdam verreden. Stoeterij Duyselshof was zowel in het CSIO5* als het CSI2* vertegenwoordigd.

Op vrijdag j.l. werd de FEI Nations Cup of the Netherlands verreden. Leopold was door de bondscoach gevraagd om met VDL Groep Iron Z deel uit te maken van dit team. Een mooie beloning voor de progressie die deze combinatie recent maakte en die ook hier duidelijk liet zien over welke capaciteiten zij beschikken. Dat het Nederlandse team de overwinning wist te behalen in deze wedstrijd was de kers op de taart! 

Op donderdag reed Leopold VDL Groep Nino du Roton in een rubriek 1m55 direct op tijd bij de prijzen. Op zondag plaatsten zij zich na een super ronde, maar met een hindernisfout, in de Grote Prijs van Rotterdam helaas niet voor de barrage van deze rubriek.

Niels Bulthuis nam met zijn paarden VDL Groep Kiara en VDL Groep Callida 2 deel aan het CSI2*. De 8-jarige Kiara wist in iedere rubriek waarin gestart werd binnen de prijzen te eindigen. VDL Groep Callida 2 behaalde op donderdag een mooie 4e prijs in een rubriek 1m40 direct op tijd. Al met al een goed verlopen concours!

Terug