Paarden gaan top in Berlijn!

Paarden gaan top in Berlijn!

26 juli 2021

Leopold van Asten heeft afgelopen weekend met zijn paarden VDL Groep Hutch en VDL Groep Elegant Hero Z deelgenomen aan de Global Champions Tour in Berlijn.

De reis naar Global Jumping Berlin werd niet voor niets gemaakt. Er werden enkele goede resultaten behaald. In de eerste rubriek, een rubriek 1m45 over 2 fasen ging Leopold van start met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno – f. Stoeterij Duyselshof). Een foutloze tweede fase in 24,99 sec. was goed voor de 2e plaats in deze IDEE Kaffee Preis.
Op zaterdag reed Leopold met VDL Groep Elegant Hero Z (v. Echo van ’t Spieveld) in de Grote Prijs van Berlijn. Ze wisten het parcours foutloos af te leggen, ondanks dat dit de 1e start op dit niveau was voor Elegant Hero. Als 1e starter in de barrage wisten ze helaas niet foutloos te finishen, maar behaalden toch een mooie 6e plaats in deze rubriek.
Op zondag was het de beurt aan VDL Groep Hutch in het Championat der Deutschen Kreditbank AG von Berlin, een rubriek 1m50 met barrage. Na een foutloze barrage was een 7e plaats de beloning.

Al met al een super weekend!

Terug