Succes in Bratislava!

Succes in Bratislava!

12 juni 2023

Afgelopen weekend heeft Leopold met zijn paarden deelgenomen aan het Danube Equestrian Festival in Bratislava. Met VDL Groep Iron Z maakte hij deel uit van het Nederlandse Team in de Landenwedstrijd.

CSIO Bratislava was een succesvol concours. Ofschoon het enigszins moeilijk van start ging vanwege afgelastingen door plaatselijke noodweer waren onze paarden succesvol toen er eenmaal gesprongen kon worden.

Leopold reed VDL Groep Latoya (For Pleasure x Mr. Blue) in de Youngster Tour en behaalde zowel op zaterdag als op zondag een derde prijs. Zijn rit met VDL Groep Hutch (Numero Uno x Corofino) was op zaterdag in een rubriek 1m50 met barrage goed voor een vijfde plaats.

VDL Groep Iron Z leverde op vrijdag in de Landenwedstrijd met slechts 4 strafpunten over 2 rondes een goede bijdrage aan het  teamresultaat. Het team dat verder bestond uit Willem Greve, Mans Thijssen en Patrick Lemmen behaalde de vijfde plaats. In de Grote Prijs op zondag, verreden over 1m55, was VDL Groep Iron Z (VDL Groep Charisma Z x Mr. Blue) opnieuw goed in vorm. Zonder springfouten en een behoorlijk snelle tijd in de barrage behaalden zij een goede 4e plaats. Daar kun je mee thuis komen!

Terug