Succesvol CSI De Peelbergen!

Succesvol CSI De Peelbergen!

13 september 2021

Afgelopen weekend werd er op Equestrian Centre de Peelbergen een CSI verreden. Dit concours verliep zeer succesvol voor onze ruiter Leopold van Asten.

Na donderdag al een foutloos parcours te hebben gereden met VDL Groep Nino du Roton reed Leopold zijn paard op vrijdag in de Horse Service International Prix, een rubriek 1m40/1m45 met barrage. Hij reed serieus voor de overwinning en wist deze ook te behalen met een foutloze barrage in 35,88 sec. 

Dit smaakte naar meer. Zaterdagochtend reed hij VDL Groep Halloween in de ClipMyHorse TV Prix, een rubriek 1m35/1m40 met barrage. Met deze dochter van zijn voormalige topper VDL Groep Beauty behaalde hij net niet de snelste tijd, maar wist hij wel  de 2e prijs te behalen.

Graag wilde Leopold met VDL Groep Urane de Talma in de Grand Prix nogmaals een poging doen. Maar ook zijn collega’s waren natuurlijk gebrand op de overwinning. Zodoende sloot Leopold dit succesvolle concours na een foutloze barrage in 39,06 sec. af met opnieuw een tweede plaats.  Annika Ebert wist hem voor te blijven in een tijd van 38,66 sec.

Ook onze ruiter Niels Bulthuis was aktief op dit concours. Onze Youngsters VDL Groep Lominka (Zandor Z x Calypso III) en VDL Groep Kiara (Clearway x Papillon Rouge) kregen hun eerste kennismaking met een internationaal concours. Dit verliep goed. We hebben alle vertrouwen in de toekomst van deze paarden!

Terug