VDL Groep Zidane

Afstamming:
Heartbreaker x Colanda x Calando I
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
20-07-2004
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Donkerbruin
Fokker:
F. Kok

VDL Groep Zidane is een donkerbruine ruin v. Heartbreaker. Hij is in Hoogeloon op de opleidingsstal van Stoeterij Duyselshof getraind door James Payne. Zij hebben vanaf het basisniveau alle klassen doorlopen tot en met 1m45.

In de loop van 2013 is er een nieuwe succesvolle combinatie gevormd met Leopold van Asten. Zij hebben in 2013 o.a. een rubriek 1m55 tijdens CSI Casas Novas gewonnen en vervolgens ook in 2014 goed gepresteerd in verschillende Grote Prijzen. Ze wonnen dat jaar bovendien zowel de zomer- als de wintereditie van de Grote Prijs in La Coruña.

In 2015 behaalde Leopold met Zidane het Nederlands Kampioenschap voor Springruiters in Mierlo!

In 2016 maakten ze deel uit van het Olympisch kader. Met 2 super rondes leverde deze combinatie een goede bijdrage aan de overwinning in de Landenwedstijd van Falsterbo. Met het oog op Rio is VDL Groep Zidane vastgelegd geweest door het N.O.P. Ofschoon ze Rio niet haalden verdienden ze deze status wel degelijk.

Via goede resultaten in de Wereldbekers van Bordeaux en Gothenburg plaatste Leopold zich met Zidane voor de Wereldbeker Finale 2017 in Omaha. In de voorbereiding daarop pakte hij bovendien de overwinning in de Rolex Grand Prix van Indoor Brabant. Voor de spannend verlopen barrage hiervan klik hier..

Sinds januari 2020 geniet VDL Groep Zidane van een welverdiend pensioen op Stoeterij Duyselshof. 

HorseTelex-results.jpg

VDL Groep Zidane Heartbreaker Nimmerdor Farn Fax I
Dorette 21
Ramonaa Koridon
Friedhilde II B
Bacarole Silvano Le Mexico
Marion
Orchidee Uppercut
Cleopatra
Colanda Calando I Cor de la Bryere Rantzau
Quenotte
Furgund Colombo
Asaka S
Walesca Landgraf I Ladykiller xx
Warthburg
Royal Ronald
Excellenz
Volgende generatie