VDL Groep Cassanova Z

Afstamming:
Chellano Z x VDL Groep Navarett x Corofino
Stamboek:
Zangersheide
Geboortedatum:
24-06-2006
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Schimmel vos geboren
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Cassanova Z is als hengst goedgekeurd bij Studbook Zangersheide en voldeed tevens aan de veterinaire eisen zoals gesteld door het KWPN. Inmiddels is hij gecastreerd.

VDL Groep Cassanova Z is als jong paard getraind en op wedstrijden uitgebracht door Jörn Emschove. In de Finale voor 4 jarige springpaarden verreden tijdens Jumping Etten Leur werden zij 3e. Ze wonnen de voorronde in het kader van de Hendrix / KWPN Limburg competitie die werd verreden in Meerlo, en werden in de Finale van deze competitie in Sevenum tweede met een beoordeling van 8,5 voor de wijze van springen en 9 voor het gaan in het parcours. Ook de deelname aan de 4 jarigen rubriek van CSI Twente in Geesteren resulteerde in een plaats in de Finale. Hier wisten ze een derde plaats te bemachtigen.
In 2011 heeft Cassanova Z als 5-jarige opnieuw deelgenomen aan de Hendrix competitie, en bezetten een tweede plaats in de tussenstand voor de Finale. Helaas maakten ze daar een fout in de 2e ronde en behaalden uiteindelijk met mooie punten de zesde plaats in de eindstand.

In 2012 is VDL Groep Cassanova Z verhuisd naar de stallen van Leopold van Asten om vandaaruit zijn carrière te vervolgen. Deze combinatie ontwikkelde zich goed en presteerde op internationaal niveau 1m40.

In 2018 is Cassanova Z verhuisd naar zijn nieuwe stal.

VDL Groep Cassanova Z Chellano Z Contender Calypso II Cor de la Bryere
Tabelle
Gofine Ramiro Z
Cita
Fayence Cor de la Bryere Rantzau xx
Quenotte
Soleil Capitol
Kürette
VDL Groep Navarett Corofino Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Valeska IV Fernando
Option
Amorett Landgraf I Ladykiller xx
Warthburg
Obina Montevideo
Kabina
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 7091