VDL Groep Goodwill Z

Afstamming:
VDL Groep Aristo Z x VDL Groep Marico x Jalisco B
Stamboek:
Zangersheide
Geboortedatum:
20-05-2011
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Bruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Goodwill Z is een bruine ruin. Hij is een fokproduct van Stoeterij Duyselshof. Goodwill is zeer voorzichtig en met een hele goede afdruk. Goodwill wordt gereden door Julia Dallamano.

Vader van Goodwill Z is de hengst VDL Groep Aristo Z die door Stoeterij Duyselshof gefokt is. Deze hengst, een zoon van Air Jordan Z en VDL Groep Eternity, heeft onder Maikel van der Vleuten geacteerd in de internationale springsport.

Moeder van Goodwill Z is de merrie VDL Groep Marico, een dochter van Jalisco B x Grand Veneur x Mersebourg. Deze door Stal Burg gefokte merrie heeft zichzelf bewezen in de internationale springsport onder Leopold van Asten. Zij is ook moeder van VDL Groep Falco die door Leopold van Asten wordt gereden.
Moedersvader Jalisco B wordt gezien als één van de belangrijkste verervers uit de Franse fokkerij. Hij leverde zelf opvallende prestaties op het hoogste niveau. Grootmoeder Valse de la Croix maakte zelf furore in de springsport en leverde bovendien het bekende Grand Prix-springpaard VDL Groep Sapphire B (v.Mr Blue). 

goodwill_20171016-B-59173-hoofd-Medium.jpg

HorseTelex-results.jpg

VDL Groep Goodwill Z VDL Groep Aristo Z Air Jordan Z Argentinus Argentan I
Dorle
Mandoline Matador
Winzerin
VDL Groep Eternity Fortissimo Frühlingsrausch
Fandona
Rina Remember
Meicke
VDL Groep Marico Jalisco B Almé Ibrahim
Girondine
Tanagra Furioso xx
Delicieuse
Valse de la Croix Grand Veneur Amour du Bois
Tanagra G
Java de la Croix Mersebourg
Star
Volgende generatie