VDL Groep Harley

Afstamming:
Nabab de Reve x VDL Groep Tominka x Calypso III
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
08-02-2012
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Bruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Harley is een bruine ruin, gefokt door Stoeterij Duyselshof. Harley toont vermogen, wil voorzichtig zijn en is een meewerkend en sympathiek paard. Harley werd getraind en op concours uitgebracht door Jörn Emschove.

Vader van Harley is de hengst Nabab de Reve. Deze hengst kwam zelf zeer succesvol uit op 1.60m niveau en heeft ook veel nakomelingen in de internationale sport tot op het hoogste niveau, waaronder ook goedgekeurde zonen. Voorbeelden hiervan zijn Kashmir v/h Schuttershof, Walnut de Muze, Glock’s London, Valentina van ‘t Heike en Vigo d’Arsouilles. Nabab de Rêve is een bewezen vererver van springpaarden en geeft nakomelingen met veel vermogen, een goede techniek en een super instelling.

Moeder van Harley is de merrie Tominka (Calypso III x Zeus x Notaris). Tominka is een dochter van de bekende merrie Dominka, die onder Carolein Lankester zeer verdienstelijk op het allerhoogste niveau is uitgebracht. Dominka leverde onder meer het 1m60-springpaard Zippit (v. Berlin) en de nationale springpaarden Just You, Happily en Untouchable. Zelf sprong Tominka op nationaal niveau.

Harley is verkocht in 2017.

Harley_20171016-B-59079-hoofd-Medium.jpg

VDL Groep Harley Nabab de Reve Quidam de Revel Jalisco B Almé
Tanagra
Dirka Nankin
Ondine de Baugy
Melodie en Fa Artichaut Pierreville
Jariose
Caravelle Bel Avenir
Univers
VDL Groep Tominka Calypso III Cor de la Bryere Rantzau xx
Quenotte
Tabelle Heiszsporn
Hyazinthe
Dominka Zeus Arlequin
Urielle
Vally Notaris
Leonetta
Volgende generatie

Fokfamilie 2009