VDL Groep Gloria

Afstamming:
Nabab de Reve x VDL Groep Think Twice x Corrado I
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
05-03-2011
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Schimmel zwart geboren
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Gloria is een royale schimmelmerrie (v. Nabab de Reve) gefokt door Stoeterij Duyselshof.
Gloria is op wedstrijden uitgebracht tot op niveau klasse Z / 1.30m.
Vóór haar sportcarrière is Gloria ingezet voor de fokkerij door middel van E.T. Hieruit zijn haar zoon VDL Groep Kenzo (v. Numero Uno) en dochter VDL Groep Kimbel (v. Casall) geboren. Sinds 2018 wordt Gloria volledig ingezet voor de fokkerij. Dit bracht ons de volgende nakomelingen:
VDL Groep Carolein Z
VDL Groep Pieter
VDL Groep Ranomi
VDL Groep Tajfun

Vader van Gloria is de hengst Nabab de Reve (Quidam de Revel x Artichaut). Deze hengst kwam zelf zeer succesvol uit op 1.60m niveau en heeft ook veel nakomelingen in de internationale sport tot op het hoogste niveau, waaronder ook goedgekeurde zonen. Voorbeelden hiervan zijn Kashmir v/h Schuttershof, Walnut de Muze, Glock’s London, Valentina van ‘t Heike en Vigo d’Arsouilles.

Moeder van Gloria is de bekende Grand-Prix merrie VDL Groep Think Twice, een dochter van Corrado I x Fier de Lui x Chicago. Daarmee beschikt Gloria over zeer interessante prestatiegenen. Onder Leopold van Asten heeft Think Twice een indrukwekkende staat van dienst behaald op het hoogste niveau. In 2003 werden ze Nederlands kampioen. Daarnaast namen ze succesvol deel aan diverse Nations Cup- en Wereldbekerfinales. Ook wonnen ze de Grote Prijs van Den Haag en van Donaueschingen. Daarnaast heeft Think Twice II haar waarde in de fokkerij bewezen, ze bracht al het internationale springpaard Loreen (v. G.Ramiro Z) en de goedgekeurde hengst VDL Groep Spiritivo (v. Indoctro). Een volle zus van Think Twice II, Nessaya, is moeder van de Holsteins gekeurde hengst Quirado (v. Quidam de Revel). Overgrootmoeder Ulina sprong zelf op internationaal niveau en was onder Susanne Behring kampioen van Duitsland in 1994. Deze moederlijn gaat vervolgens terug op de befaamde merrie Gofine, die met name bekendheid geniet als moeder van de topvererver Contender.

 

VDL Groep Gloria Nabab de Reve Quidam de Revel Jalisco B Almé
Tanagra
Dirka Nankin
Ondine de Baugy
Melodie en Fa Artichaut Pierreville
Jariose
Caravelle Bel Avenir
Univers
VDL Groep Think Twice Corrado I Cor de la Bryere Rantzau
Quenotte
Soleil Capitol I
Kuerette
Alexis Fier de Lui Rantzau
Violette
Ulina I Chicago
Gofine
Volgende generatie

Holsteiner stamm 2472