VDL Groep Cinderella

Afstamming:
Indorado x Claudia Z x Caretano Z
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
09-04-2007
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Schimmel bruin geboren
Fokker:
M. van der Bruggen

VDL Groep Cinderella is een grote schimmelmerrie (v. Indorado). Zij is op wedstrijden uitgebracht in de klasse ZZ / 1.35m door Niclas Parmler en Joep van der Kampen.

Haar vader Indorado heeft op internationaal niveau gepresteerd met Jur Vrieling. Bovendien heeft hij talrijke internationale springpaarden gebracht waaronder Olona, Oranta, Nintendo, Radetsky, Eurocommerce Milano, Ayrton UH, VDL Fakir, en de goedgekeurde hengsten Radisson en Belitys de la demi Lune. Daarmee heeft hij het keurpredicaat verdiend.

Cinderella vertegenwoordigt van moederszijde Holsteiner stam 8749.
Haar moeder Claudia Z is ook moeder van de hengsten Arizona Z en Cameron Z die zijn goedgekeurd bij respectievelijk SF en Zangersheide. Moedersvader Caretano bracht veel internationale springpaarden zoals Chicago Z, Cartoon Z en Carryduff Z.
Grootmoeder Larthago is tevens moeder van de internationale spingpaarden Hopes are High Z, Soren Z en Harley VDL. Deze laatste is als hengst goedgekeurd bij verschillende stamboeken en in de sport tot op hoog niveau uitgebracht door Jessica Kürten. Ook de goedgekeurde Casago, die wordt uitgebracht door Piergiorgio Bucci, komt van Larthago.
Larthago zelf heeft onder het zadel van Mathijs van Asten zeer succesvol deelgenomen aan de internationale sport van het hoogste niveau. Zij heeft vele internationale overwinningen achter haar naam staan.

VDL Groep Cinderella werd sinds 2016 ingezet voor de fokkerij op Stoeterij Duyselshof. Zij bracht ons de volgende nakomelingen:
VDL Groep Marathon 
VDL Groep Purple Rain Z
VDL Groep Carmen Z
VDL Groep Cultivit Z
VDL Groep Alicia Z 
VDL Groep Adonis Z
VDL Groep Ramses

In 2022 is Cinderella verkocht.

VDL Groep Cinderella Indorado Corrado I Cor de la Bryere Rantzau 
Quenotte
Soleil Capitol I
Kuerette
Aida Ahorn Z Almé
Heureka
Tresse Caletto I
Kokarde
Claudia Z Caretano Z Caretino Caletto II
Isidor
Bravo Reichsgraf
Ofarim
Larthago Carthago Capitol I
Perra
Daisy IV Caletto I
Odrina
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 8749