VDL Groep Eternity

Afstamming:
Fortissimo x Rina x Remember
Stamboek:
Westfaler
Geboortedatum:
13-6-1986
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Bruin

Op de respectabele leeftijd van 26 jaar hebben we in 2012 afscheid moeten nemen van VDL Groep Eternity. Eternity was een dochter van de Westfaalse hengst Fortissimo. In 1980 was hij Siegerhengst op de hengstenkeuring en hij heeft zich als vererver van zowel spring- als dressuurpaarden bewezen. Zo is hij moedersvader van onder meer het internationale springpaard Pilot High Flight (v. Pilot) van Valerio Sozzi.

Eternity is een halfzuster van de Westfaals gekeurde hengst Reuter (v. Ramiro Son I). Via Remember en Mato Grosso xx gaat de moederlijn terug op de Farnese-dochter Flarina. Zij is een halfzuster van de hengst Choral (v. Colonel). Uit deze directe lijn komt ook de bekende hengst Lepanto (v. Ladykiller xx). Lepanto zit in de moederlijn van hengsten als Caridor Z, Larry, Lord Lepanto en Corelli.

In 2009 won Eternity's zoon VDL Groep Aristo Z (v. Air Jordan Z) de vierjarigen-rubriek op het Z-festival. Onder Maikel van der Vleuten werd dit supertalent eerder al beoordeeld met tweemaal een 9,2 voor het springen op Jumping Peel en Maas. Ook in de KWPN Hengstencompetitie 2009/2010 behaalde hij zeer goede resultaten. Aristo is als dekhengst goedgekeurd bij Zangersheide.

Behalve VDL Groep Aristo Z is ook VDL Groep Allstar Z een nakomeling van Eternity, gefokt door Stoeterij Duyselshof.

 

VDL Groep Eternity Fortissimo Frühlingsrausch Frühling Frühschein
Fechta
Sonett Sinus xx
Doris
Fandona Fernzauber Fernalp
Domecke
Anka Alwin II
Flora
Rina    Remember Renus I Radetzky
Fidelia
Fairy Freitag
Schwedin
Meicke Mato Grosso xx Orsini xx
Merde xx
Flarina Farnese
Mächtige
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 170