VDL Groep Felix

Afstamming:
Contendro I x VDL Groep Ushi x Mr. Blue
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
21-05-2010
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Donkerbruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Felix is een donkerbruine ruin, gefokt door Stoeterij Duyselshof. Felix werd door Kim Rothengatter uitgebracht op 1m20 niveau. Het is een braaf, comfortabel paard met een ruime sprong. Felix toont inzet en vermogen en is fijn te rijden.

Vader van VDL Groep Felix is de Holsteiner Premiehengst Contendro I. Deze hengst heeft vele goede nakomelingen in zowel de springsport als de dressuur- en eventingsport. Verder ook diverse goedgekeurde zonen. Voorbeelden van zijn nakomelingen zijn Codex One, Callahan, Hello Annie, Contendor en Captain.

Moeder van Felix is de merrie VDL Groep Ushi, een dochter van Mr. Blue x Uriel x Quastor. Als vijfjarige nam zij succesvol deel aan de finale van het Wereldkampioenschap voor jonge springpaarden in Lanaken. Haar vader Mr. Blue heeft onder Bert Romp en Elise Haas grote prestaties op het hoogste niveau heeft geleverd.
Ushi’s moeder Tosca des Ifs is een volle zus van de befaamde Franse hengst Paladin des Ifs. Hij geniet bekendheid dankzij zijn excellente prestaties in de sport en grote fokkwaliteiten.

Felix is verkocht in Duyselshof Auction 2017.

Felix_20171017-B-59692-hoofd-Medium-1.jpg

VDL Groep Felix Contendro I Contender Calypso II Cor de la Bryere
Tabelle
Gofine G. Ramiro Z
Cita
Bravo Reichsgraf Rinaldo
Ophelia
Ofarim Rasputin
Holle
VDL Groep Ushi Mr. Blue Couperus Naturel
Warina
Acarla Oldenburg
Picarla
VDL Groep Tosca des Ifs Uriel Nankin
Jesabelle de Baugy
Lutine des Ifs Quastor
Comete
Volgende generatie