VDL Groep Ushi

Afstamming:
Mr. Blue x VDL Groep Tosca des Ifs x Uriel
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
03-05-2001
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Schimmel
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

Onder Jack Ansems nam VDL Groep Ushi als vijfjarige succesvol deel aan de finale van het Wereldkampioenschap voor jonge springpaarden in Lanaken.

Ze is een dochter van de fantastisch fokkende hengst Mr. Blue, die onder Bert Romp en Elise Haas grote prestaties op het hoogste niveau heeft geleverd. In de fokkerij valt hij op met zijn relatief grote aantal nakomelingen in de internationale sport waaronder VDL Groep Santana B, VDL Groep Sapphire B, Okometa, VDL Groep Parmala Douche en Plot Blue.

Ushi’s moeder Tosca des Ifs is een volle zus van niemand minder dan de befaamde Franse hengst Paladin des Ifs. Hij geniet bekendheid dankzij zijn excellente prestaties in de sport en grote fokkwaliteiten. Paladin des Ifs was meerdere malen steunpilaar van het Franse team en won meerdere Grote Prijzen. Tosca des Ifs is ook een volle zus van de gekeurde hengst Ascot des Ifs. Zelf leverde Tosca al de internationaal springende Masdecaballos Com Maestro (v.Quidam de Revel) van Luis Alvarez Cervera en de SF-gekeurde hengst Hercules II (v.Quidam de Revel). In het internationale springpaard Hiram Courcelle (v. Rosire) van Kevin Staut heeft Tosca des Ifs een halfbroer.

Nakomelingen van Ushi, gefokt door Stoeterij Duyselshof, zijn:
VDL Groep Dominique Z
VDL Groep Eros
VDL Groep Felix
VDL Groep Geisha Z
VDL Groep Iceman
VDL Groep Kane
VDL Groep Messi

Helaas hebben we in 2021 afscheid moeten nemen van VDL Groep Ushi.

VDL Groep Ushi Mr. Blue Couperus Naturel Lucky Boy xx
Durena
Warina Ridder
Rosalinda
Acarla Oldenburg Inschallah x
Gamene III
Picarla Joost
Ekarla
VDL Groep Tosca des Ifs Uriel Nankin Fra Diavolo xx
Constellation
Jesabelle de Baugy Ascot
Nadine
Lutine des Ifs Quastor Ibrahim
La Citadelle
Comete Le Mioche xx
Une Idee
Volgende generatie