VDL Groep Frederique

Afstamming:
Indoctro x VDL Groep Navarett x Corofino
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
16-03-2010
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Vos
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Frederique is een vosmerrie (v. Indoctro) gefokt door Stoeterij Duyselshof. Frederique is een fijn te rijden, meewerkend, sympathiek paard dat door Kim Rothengatter werd uitgebracht op 1m20 niveau. Frederique is verkocht in 2018.

Vader van Frederique is de preferente hengst Indoctro. Zijn nakomelingen presteren met succes op het allerhoogste niveau en al meerdere nakomelingen zoals Imothep, Amarillo, Casadora en Nike namen deel aan de Olympische Spelen. Paarden als Hello M’Lady, VDL Groep Arera C en Baileys waren afgelopen jaar succesvol op internationale concoursen.

Moeder van Frederique is de merrie VDL Groep Navarett, een dochter van Corofino I x Landgraf I x Montevideo. Zij heeft op 1m30 niveau gepresteerd. Na haar sportcarrière heeft zij bij Stoeterij Duyselshof meerdere nakomelingen gebracht waarvan er verschillende zijn uitgekomen in de internationale sport. Eén daarvan is de bij Zangersheide goedgekeurde VDL Groep Cassanova Z (v. Chellano Z). Ook de door Leopold van Asten gereden VDL Groep Hutch is een zoon van Navarett.

Frederique_20171016-B-59283-hoofd-Medium.jpg

VDL Groep Frederique Indoctro Capitol I Capitano Corporal
Retina
Folia Maximus
Vase
Vanessa VII Caletto II Cor de la Bryere
Deka
Orgesch Calypso I
Iris 6
VDL Groep Navarett Corofino Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Valeska IV Fernando 
Option
E. Amorett Landgraf I Ladykiller xx
Warthburg
Obina Montevideo
Kabina
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 7091