VDL Groep Isabelle

Afstamming:
Verdi x VDL Groep Glory x Grandeur
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
09-04-2013
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Bruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Isabelle is een bruine merrie. Zij is gefokt door Stoeterij Duyselshof. Isabelle toont veel bloed, springt met een goede techniek, is voorzichtig en heeft goede reflexen. Zij werd uitgebracht bij de 4-jarigen door Kim Rothengatter. Isabelle heeft een zeer mooie bloedvoering.

Vader van Isabelle is de geweldige hengst Verdi. Deze hengst heeft met Maikel van der Vleuten zeer succesvol gepresteerd op 1.60m niveau. In zijn carrière heeft hij vele overwinningen en Kampioenschappen behaald op het hoogste niveau.

Moeder van Isabelle is de Oldenburger merrie VDL Groep Glory, een dochter van Grandeur x Lavall I x Sylvester. Zij is door Leopold van Asten uitgebracht in de internationale sport. Haar vader Grandeur was begin jaren negentig zeer succesvol op het hoogste niveau met Thomas Frühmann. In de fokkerij geniet Grandeur bekendheid als vader van topspringpaarden als Modesto (Jean-Marc Nicolas), Garfield (Franke Sloothaak), Grandilot (Otto Becker) en Gladdys S (Ludger Beerbaum). Ook van moederszijde zijn de prestatiegenen rijkelijk gezaaid. Zij gaat terug op Holsteiner stam 5964 waaruit ook hengsten komen als Caretello B (v.Caretino), Lord Looping (v.Lord), Campbell VDL (v.Cassini I) en Quasimodo (v.Quinar).

Isabelle is verkocht in Duyselshof Auction 2017.

Isabelle_20171016-B-58786-hoofd-Medium.jpg

VDL Groep Isabelle Verdi Quidam de Revel Jalisco B Almé
Tanagra
Dirka Nankin
Ondine de Baugy
Clarissa Landgraf I Ladykiller xx
Warthburg
Renaissance Calypso I
Italien
VDL Groep Glory Grandeur Gralsritter Grande
Fruchtmuse
Elba Einblick
Wildrud
Graziella Lavall I Landgraf I
Madam
Warlita Silvester
Nancy
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 5964