VDL Groep Joline

Afstamming:
Mr. Blue x VDL Groep Think Twice x Corrado I
Stamboek:
KWPN
Geboortedatum:
02-08-2014
Geslacht:
Merrie
Kleur:
Bruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Joline is een bruine merrie, gefokt door Stoeterij Duyselshof. Bij het losspringen toont zij goede manieren, kwaliteit met een goed lichaamsgebruik. Joline heeft een zeer mooie bloedvoering en kan daardoor van grote waarde zijn voor de fokkerij.

Vader van Joline is de bekende hengst Mr. Blue. Deze hengst liep met 3 ruiters op het hoogste niveau en behaalde daar talrijke overwinningen. Ook heeft hij veel succesvolle nakomelingen. Daartoe behoren VDL Groep Santana, VDL Groep Sapphire, VDL Groep Parmala Douche, Plot Blue en BMC Okometa.

Moeder van Joline is de bekende Grand-Prix merrie VDL Groep Think Twice, een dochter van Corrado I x Fier de Lui x Chicago. Daarmee beschikt Joline over zeer interessante prestatiegenen. Onder Leopold van Asten heeft Think Twice een indrukwekkende staat van dienst behaald op het hoogste niveau. In 2003 werden ze Nederlands kampioen. Daarnaast namen ze succesvol deel aan diverse Nations Cup- en Wereldbekerfinales. Ook wonnen ze de Grote Prijs van Den Haag en van Donaueschingen. Daarnaast heeft Think Twice II haar waarde in de fokkerij bewezen, ze bracht al het internationale springpaard Loreen (v.G.Ramiro Z) en de goedgekeurde hengst VDL Groep Spiritivo (v. Indoctro). Een volle zus van Think Twice II, Nessaya, is moeder van de Holsteins gekeurde hengst Quirado (v.Quidam de Revel). Overgrootmoeder Ulina sprong zelf op internationaal niveau en was onder Susanne Behring kampioen van Duitsland in 1994. Deze moederlijn gaat vervolgens terug op de befaamde merrie Gofine, die met name bekendheid geniet als moeder van de topvererver Contender.

Joline is verkocht in Duyselshof Auction 2017.

Joline_20171017-B-59590-hoofd-Medium.jpg

VDL Groep Joline Mr. Blue Couperus Naturel Lucky Boy xx
Durena
Warina Ridder
Rosalinda
Acarla Oldenburg Inschallah
Gamene III
Picarla Joost
Ekarla
VDL Groep Think Twice Corrado I Cor de la Bryere Rantzau xx
Quenotte
Soleil Capitol I
Kuerette
Alexis Fier de Lui Rantzau xx
Violette
Ulina I Chicago
Gofine
Volgende generatie

Holsteiner stamm 2472