VDL Groep Aristo Z

Afstamming:
Air Jordan Z x VDL Groep Eternity x Fortissimo
Stamboek:
Zangersheide
Geboortedatum:
20-07-2005
Geslacht:
Ruin
Kleur:
Bruin
Fokker:
Stoeterij Duyselshof

VDL Groep Aristo Z is een attente mooie bruine ruin gefokt door Stoeterij Duyselshof.
Aristo Z is na zijn goedkeuring als dekhengst op 5-jarige leeftijd verhuisd naar de stallen van Maikel van der Vleuten die hem succesvol heeft uitgebracht. Hij gooide hoge ogen op wedstrijden voor Jonge Paarden en is vandaaruit doorgegroeid naar internationaal niveau. Ook zijn nakomelingen VDL Groep Guillermo Z en VDL Groep Goodwill Z tonen de kwaliteiten van hun vader. In 2016 is Aristo gecastreerd.

VDL Groep Aristo Z is een zoon van de bekende hengst Air Jordan Z die met Judy-Ann Melchior en Daniel Deusser op het hoogste niveau internationaal gepresteerd heeft.

Zijn moeder is VDL Groep Eternity (Fortissimo x Remember x Mato Grosso). Deze merrie heeft zelf gepresteerd op 1m45 niveau en is een halfzuster van de Westfaals gekeurde hengst Reuter (v. Ramiro Son I). Via Remember en Mato Grosso xx gaat de moederlijn terug op de Farnese-dochter Flarina. Zij is een halfzuster van de hengst Choral (v. Colonel). Uit deze directe lijn komt ook de bekende hengst Lepanto (v. Ladykiller xx). Lepanto zit in de moederlijn van hengsten als Caridor Z, Larry, Lord Lepanto en Corelli.

Aristo is verkocht in Duyselshof Auction 2017.

Aristo_20171016-B-58767-hoofd-Medium.jpg

VDL Groep Aristo Z Air Jordan Z Argentinus Argentan I Absatz
Worms
Dorle Duden II
Winterrose
Mandoline Matador Matrose
Cicerone
Winzerin Weinstern
Czardafuerstin
VDL Groep Eternity Fortissimo Frühlingsrausch Frühling
Sonett
Fandona Fernzauber
Anka
Rina Remember Renus I
Fairy
Meicke Matto Grosso xx
Flarina
Volgende generatie

Holsteiner Stamm 170